Voorwaarden roadtrips

Algemene voorwaarden, Reserveringen & Betaling 2019/2020 Dmemories Events.

1• Famalay tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. en mogen gespreid betaald worden. Alleen geldig voor passagiers van DMEMORIES EVENTS met een Famalay voucher. Uw reservering en eerste aanbetaling dient afgerond te zijn voor de eind datum op uw voucher.
2• Earlybirds tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt bij een volledige betaling in eens.
3• Reguliere tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en mogen gespreid betaald worden met een minimum van €25/€50/€100 afhankelijk van de Roadtrip dit word aangegeven op de website en welkoms mail. Instappen kan vaak al vanaf €25, Het maand bedrag kan worden aangepast dit geven wij altijd 2 maanden vooraf aan u door.
4• We behouden ons het recht voor pakkage prijzen aan te passen indien een 3e organisatie o.a. (Hotels & Accommodatie company /luchtvaart maatschappij /event organisatie /transfer company etc… Kortom samen werkende partijen hun prijzen aanpassen. De prijs verhoging of verlaging kan hooguit maar 10% verschillen met uw totaal prijs. Wij informeren u hier altijd direct over indien wij een wijziging doorkrijgen. Mocht u om die reden afzien van uw Roadtrip ontvangt u het gehele aanbetaalde bedrag keurig terug.
5• Wanneer u kiest voor gespreid betalen geld een maand bedrag van minimaal €50,00 extra betalingen daarnaast mogen ook. Betaling keuzes maakt u via de webshop van www.d-memories.nl een persoonlijke betaallink via de What’sapp of per e-mail aanvragen is ook toegestaan
7• Reeds aanbetaalde bedragen worden niet gerestitueerd. Bij uitzondering en toch terugbetaling van gelden dient u rekening te houden met mogelijke administratie kosten.
8• Alle reserveringen zijn 24 uur geldig tot er een aanbetaling of volledig bedrag op rekening van de organisatie is ontvangen. Nadat de 1e betaling ontvangen is geld dat daarop volgende termijnen vervallen op elke 1e dag van de maand.
9• Word er binnen 24 uur geen (aan)betaling verricht zal uw vrijblijvende reservering komen te vervallen.
U kunt op elk gewenst tijdstip opnieuw een verzoek indienen zolang de voorraad tickets strekt.
10• Bij het niet nakomen van betalingsplichten aldus het maandelijkse termijn uiterlijk elke 1e van de maand op rekening van de organisatie te hebben bijgeschreven.
Behoud de organisatie zich het recht voor uw boeking te annuleren. Uw voorgaande betalingen worden niet gerestitueerd.
11• U dient zelf zorg te dragen voor een annulering verzekering / reis verzekering, dit
kunt u via uw bank of extern bedrijf afsluiten. Reist u met minderjarigen dan bent u verplicht voor elke minderjarige een geldige ziektekosten verzekering te kunnen aantonen een reis/annulering verzekering is voor minderjarige niet verplicht. Wij raden het u wel aan.
12• Tenzij anders aangegeven dient u zelf te zorgen voor een geldige reis visum naar het land van bestemming.
13• U bent ten allertijden zelf verantwoordelijk voor een geldig Reisdocument, hoelang het document geldig moet zijn bij terugkomst kunt u informeren bij de betreffende vliegmaatschappij.
14• U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van uw naam / adres / Geb datum etc.. spelling op uw tickets geef wijzigingen direct en binnen 24 uur door wanneer u gevraagd word uw gegevens te bevestigen
15• Bij annulering van uw reis kan uw verzekering wellicht 100% uw kosten dekken.
16• Bij annulering word er ten aller tijden reeds betaalde bedragen ingehouden dit geld
voor uw reeds aanbetaalde ticket gelden of volledig betaalde tickets. Uw annulering verzekering kan hierbij mits u aan hun voorwaarden voldoet wellicht voor 100% al uw kosten dekken.
17• Betalingen sluiten altijd op de 1e van de maand voor de vetrek maand. Tenzij anders aangegeven in uw betalingsbewijs email en altijd om 17.00 uur nadien zijn betalingen niet meer mogelijk. Bedragen die na deze sluiting binnen komen zullen helaas niet meer worden verwerkt en krijgt u teruggestort op uw rekening.
18• Alle prijzen zijn gebaseerd p.p. op een 2 /3/ 4 persoonskamer bezetting single rooms zijn mogelijk met toeslag dit verschild per reis.


18.1. Valt er een kamergenoot of meer dan één af? Dan bent u als hoofdboeker en de rest van de overgebleven kamergenoten verantwoordelijk voor het afbetalen van de openstaande gelden. Het bedrag van de afvallende persoon word verdeeld over de overgebleven kamergenoten bij individuele boekingen. Of aan de hoofdboeker toegewezen bij een groeps boeking.

18.2. Een passagier kan afvallen door zelf te annuleren of geannuleerd worden door de organisatie wegens het niet na streven van de algemene voorwaarden. Weet dus goed met wie u de kamer boekt. Indien door de overgebleven perso(o)n(en) het openstaande bedrag van de afvaller(s) niet word betaald zal de kamer geannuleerd worden. En kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de pakkage. U dient zelf op eigen kosten opzoek te gaan naar een accommodatie.

  • 18.3 Wanneer u zonder kamergenoten een Roadtrip ticket boekt word u automatisch ingedeeld met andere alleen reizende. Wenst u liever een accommodatie voor u alleen? Dat kan vraag dan naar de accommodatie toeslag voor uw Roadtrip.
  • 19• Heeft u problemen met betalingen neemt u dan. Direct en voor het verstrijken van het termijn contact op met ons zodat wij u wellicht verder kunnen helpen niks is zo zonde dan onnodig geld verliezen wij staan open voor overleg.
  • 20• Wanneer u start met betalingen geeft u al uw rechten voor alle wettelijke bedenktijden voor uw aankoop op en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
  • 23. Wanneer u boekt voor een groep word u als hoofdverantwoordelijke aangeschreven en zullen alle betalingen tot uw verantwoordelijkheid behoren.
  • 24. Wij behouden ons het recht voor elke Roadtrip bij onvoldoende animo of andere reden te annuleren dit zullen wij altijd z.s.m. Met u delen. Alle betaalde gelden ontvangt u in dit geval volledig terug.

Heeft u vragen of opmerkingen n. a. v. De algemene voorwaarden neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dmemories Events
Prinsengracht 1055
1017 JE Amsterdam

Bel/ chat nr +31626203039
Info@d-memories.nl
www.d-memories.nl
KVK NR : 71176535