Roadtrip Ibiza Soca FESTIVAL

Party Roadtrips

Image result for party bus

ALL-INCLUSIVE OP WEG

U moet bij ons zijn voor de gezelligste ROADTRIPS! Voor al uw dag of meerdaagse reizen naar tropische gebieden , festivals, Carnival, attractieparken en stedentrips .

Wij verzorgen All-in Roadtrips en bieden uitstekende service, comfort en kwaliteit garantie. Met de bus of vliegtuig reizen betekent dat u soms lange ritten moet maken. Van die tijd maken wij maar al te graag gebruik om onze passagiers een comfortabele reis te bezorgen. Vermaak d.m.v. live DJ  en live entertainment  behoren bij ons tot de standaard. Onze eigen “TROPICALz” Catering zorgt ervoor dat u niks te kort komt onderweg.

Kom ook eens gezellig mee op één van onze eigen verzorgde reizen. En beleef de gezelligheid en de energie van de party crew aan boord.

Bekijk hieronder onze ROADTRIP Agenda.


ROADTRIP IBIZA SOCA FESTIVAL

STRAND VAKANTIE!!!! 🌴🌴🌴🌴
JUST ”Say the magic words” want u voelt de SOCA vibes van s’morgens vroeg tot s’morgens vroeg😁.
Een week lang om te genieten van Zon, Zee, Strand en natuurlijk SOCA & COCKTAILS tilll you drop.
🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸

Als u houd van de Caribbean dan houd u van SOCA.

De 4 Editie van het #IBIZASOCAFESTIVAL beloofd meer dan ooit. Tijdens dit festival geniet u dagen lang van de sferen uit de caribbean dance scene. Bezoekers uit Jamaica, Trinidad, Barbados, St. Lucia, Antiqua, Africa, Curaçao, Suriname, Nederland, London, Frankrijk, anti and more… Reizen af naar Ibiza voor een fantastische beleving. Laat u verassen met de heetste line up van het grootste SOCA festival in Europa. In 2019 stonde de meest bekende Caribbean artists op het programma met namen als: MACHEL MONTANO* PATRICE* Nailah Blackman * Kes from Trinidad * Rickey T & Motto from St. Lucia * Lavaman from Grenada * Lil rick from Barbdos * Skinny Fabulous from St. Vincent * International DJ’s en veel meer……

Het centrale hotel Ibiza Rocks maakt deel uit van een aantal events tijdens dit festival. Er zijn maar liefs 8 grote events waaraan u kunt deelnemen deze variëren met verschillende Thema’s en worden op loop afstand locaties gehouden. De straten van Ibiza en de meest uitgesproken natuur spots maken plaats voor al deze mooie events o.a.

IBIZA SOCA FESTIVAL 🔥 4 dagen non-stop parties And afterparty. Bepaal lekker zelf welke events je graag wilt bezoeken. Het programma en de Line UP plaatsten wij op de website zodra de organisatie van ISF dit bekend maakt.  doorgaans zijn er 2-3 verschillende events op één dag. Heeft u die 24/7 Energy? Upgrade dan met een all- Events ticket  en bezoek alle events in 4 dagen Voor de “Die hard Soca Soldiers ” is dit zeker een aanrader!

SOCA BOAT FETE !

THEMA ”ALL WHITE FETE”

THEMA ”ALL BLACK RAVE” &  THEMA ”CARNIVAL FETE”

Dits is slechts een greep uit alle events die er worden gehouden elk jaar worden de thema’s verrassend vernieuwd.  Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe hype “TRIBAL FETES ” of een “WATER AND PAINT FETE”. Tijdens dit festival kan het allemaal. 

6 Mei  Vliegen we vanuit Schiphol airport naar Ibiza, na aankomst verzorgen wij uw transfer naar het hotel en check ins. Nadat u bent bijgekomen van de reis en lekker heeft uitgerust kunt u beginnen met het genieten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft. Dineren met een aan te raden Seafood buffet of “Lean back again” en start met de eerste cocktails 🍹🍸.

Het is zeker een aanrader om ook van Ibiza zelf te genieten kom daarom gezellig mee met Dmemories en geniet ook al dagen voor de start van het festival in alle rust van al het moois wat Ibiza nog meer te bieden heeft. Waaruit o.a. gezellige Island Roadtrips

We gaan Historische locaties bezoeken, maken een Roadtrip “Pon di beach” en de Hippie Market. En natuurlijk energy sparen voor de wilde Soca dagen op de planning! We gaan per boot naar een privé strand waar je heerlijk kan genieten, eten en drinken en een fantastische ervaring op de WATER BIKES. De 2e groep gaat naar de Hippie markt, waar je de meest unieke en handmade sieraden, kleding en souvenirs kan vinden

DMEMORIES CREW
Private beach Roatrip 4-6 hours
DMEMORIES CREW
Ocean Boatrip Sea aquarium & SnorklingOp Dag 2 maken we een Private BOATRIP! U kan een halve dag genieten van onbeperkt champagne 🥂 snacks music en al wat de oceaan te bieden heeft. Denk aan mooie grotten bezoeken, duiken, snorkelen, peddelen, Jetskiën, van de boot of rotsen af springen alles is mogelijk
DMEMORIES CREW
IBIZA JETSKI ADVENTURE 15-20 minutes

Private party Boatrip

DMEMORIES CREW
Ocean Boatrip 4-6 hours
Ocean swimming /peddling /jumping/caves

ROADTRIP FACTS :

VANUIT AMSTERDAM SCHIPHOL

  • Vlucht heen vanuit Amsterdam Schiphol Airport met Transavia naar Ibiza Spanje
  • Vlucht terug vanuit Aeropuerto de Ibiza naar Amsterdam Schiphol Airport
  • Transfer van /naar Airport – hotel
  • 7 daagse vlieg vakantie
  • Incl verblijf in ( ibiza Rocks) hotel
  • Incl ontbijt buffet
  • D-Memories FETING FAMALAAAYY
  • Every night happy hour shotjes
  • ADVENTURE ROAD/ BOATRIPS (deelname optioneel)
  • Incl. 3 Keuze Event pakkages

Pakkages

Soca vibes, zijn voor jou voldoende om in de juiste vakantie sfeer te komen. Geniet van een rustige accommodatie in een nabij gelegen hotel met zwembad. Join de crew to “all free soca fetes” en ga mee op de Island Roadtrips naar keuze.
You love soca and relaxing het perfecte pakket om te genieten van alle soca events en een welverdiende vakantie. In ons nabij gelegen hotel heb je alle rust die je nodig om elke dag je energie te uploaden na de fetes. Geniet zonder drukke feestgangers om je heen van het hotel. Je hebt toegang tot alle Events als de soca soldiers, maar ook de gelegenheid je terug te trekken naar rust en comfort wanneer jij dat wilt.

SOCA SOCA SOCA!!! JIJ bent een die hard SOLDAAT. Kies voor deze pakkage wanneer je deelneemt aan alle soca events 2-3 fetes per dag? Voor jou is dit “Easy” vol te houden. Je verblijft in het gezellige en super drukke MAIN EVENT IBIZA ROCKS HOTEL! Luxe & moderne kamers met of zonder pool view. Bereid je voor op 7 dagen SOCA MADNESS.

We don’t sleep @ IBIZA ROCKS HOTEL WE FETIN!!

7 DAGEN ALL-IN IBIZA

TICKTES BOEKEN EN Termijnen BETALING v.a 1 Òktober 2019

Reserveer uw ticket op tijd, beperkte aantal vliegtickets beschikbaar U reserveert een ticket al vanaf   € 50,- p.m. Voor gespreide betalingen kies het gewenste bedrag  in de webshop

             🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

what happens @Ibiza STAYS @Ibiza

Bel voor info en reserveringen +31 6 26203039

Mail naar. info@d-memories.nl