Roadtrip Ibiza Soca FESTIVAL

Party Roadtrips

Image result for party bus

ALL-INCLUSIVE OP WEG

U moet bij ons zijn voor de gezelligste ROADTRIPS! Voor al uw dag of meerdaagse reizen naar tropische gebieden , festivals, Carnival, attractieparken en stedentrips . Voor bedrijven en particulieren.

Wij verzorgen All-in Roadtrips en bieden uitstekende service, comfort en kwaliteit garantie. Met de bus of vliegtuig reizen betekent dat u soms lange ritten moet maken. Van die tijd maken wij maar al te graag gebruik om onze passagiers een comfortabele reis te bezorgen.U reist met ons in luxe tourincars. Vermaak d.m.v. live DJ  en live entertainment  behoren bij ons tot de standaard. Onze eigen “TROPICALz” Catering zorgt ervoor dat u niks te kort komt onderweg.

Tijdens de tussenstops hebben we altijd passende activiteiten voor elk gezelschap. Wij organiseren reizen door heel Europa.

Kom ook eens gezellig mee op één van onze eigen verzorgde reizen. En beleef de gezelligheid en de energie van de party crew aan boord.

Voor een aanbod van de Roadtrips 2018 bekijk hieronder onze ROADTRIPAgenda.


ROADTRIP IBIZA SOCA FESTIVAL

STRAND VAKANTIE!!!! 🌴🌴🌴🌴
JUST ”Say the magic words” want u voelt de SOCA vibes van s’morgens vroeg tot s’morgens vroeg😁.
Een week lang om te genieten van Zon, Zee, Strand en natuurlijk SOCA & COCKTAILS tilll you drop.
🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸

Als u houd van de Caribbean dan houd u van SOCA.

De 4 Editie van het #IBIZASOCAFESTIVAL beloofd meer dan ooit. Tijdens dit festival geniet u dagen lang van de sferen uit de caribbean dance scene. Bezoekers uit Jamaica, Trinidad, Barbados, St. Lucia, Antiqua, Africa, Curaçao, Suriname, Nederland, London, Frankrijk, anti and more…. Reizen af naar Ibiza voor een fantastische beleving. Laat u verassen met de heetste line up van het grootste SOCA festival in Europa. In 2019 stonde de meest bekende Caribbean artists op het programma met namen als : MACHEL MONTANO* PATRICE* Nailah Blackman * Kes from Trinidad * Rickey T & Motto from St. Lucia * Lavaman from Grenada * Lil rick from Barbdos * Skinny Fabulous from St. Vincent * International DJ’s en veel meer……

Het centrale hotel Ibiza Rocks maakt deel uit van een aantal events tijdens dit festival. Er zijn maar liefs 8 grote events waaraan u kunt deelnemen deze variëren met verschillende Thema’s en worden op loop afstand locaties gehouden. De straten van Ibiza en de meest uitgesproken natuur spots maken plaats voor al deze mooie events o.a.

IBIZA SOCA FESTIVAL 🔥 4 dagen non-stop parties And afterparty. Bepaal lekker zelf welke events je graag wilt bezoeken. Het programma en de Line UP plaatsten wij op de website zodra de organisatie van ISF dit bekend maakt.  doorgaans zijn er 2-3 verschillende events op één dag. Heeft u die 24/7 Energy? Upgrade dan met een all- Events ticket  en bezoek alle events in 4 dagen Voor de “Die hard Soca lovers” is dit zeker een aanrader!

SOCA BOAT FETE !

THEMA ”ALL WHITE FETE”

THEMA ”ALL BLACK RAVE” &  THEMA ”CARNIVAL FETE”

Dits is slechts een greep uit alle events die er worden gehouden elk jaar worden de thema’s verrassend vernieuwd.  Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe hype “TRIBAL FETES ” of een “WATER AND PAINT FETE”. Tijdens dit festival kan het allemaal. 

T. B. A date Mei  Vliegen we vanuit Schiphol airport naar Ibiza, na aankomst verzorgen wij uw transfer naar het hotel en check ins. Nadat u bent bijgekomen van de reis en lekker heeft uitgerust kunt u beginnen met het genieten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft. Dineren met een aan te raden Seafood buffet of “Lean back again” en start met de eerste cocktails 🍹🍸.

Het is zeker een aanrader om ook van Ibiza zelf te genieten kom daarom gezellig mee met Dmemories en geniet ook al dagen voor de start van het festival in alle rust van al het moois wat Ibiza nog meer te bieden heeft. Waaruit o.a. gezellige uitstapjes naar het centrum. Er bevinden zich veel winkels en bezienswaardigheden. Of wat dacht je van onze lokale Roadtrips groep? Ook in het hote l” we keep the vibes up”  Met onbeperkt lekkere shotjes en entertainment.

We gaan Historische locaties bezoeken, maken een Roadtrip “Pon di beach” en de Hippie Market. En natuurlijk energy sparen voor de wilde Soca dagen op de planning! We gaan per boot naar een privé strand waar je heerlijk kan genieten, eten en drinken en een fantastische ervaring op de WATER BIKES. De 2e groep gaat naar de Hippie markt, waar je de meest unieke en handmade sieraden, kleding en souvenirs kan vinden

DMEMORIES CREW
Private beach Roatrip 4-6 hours
DMEMORIES CREW
Ocean Boatrip Sea aquarium & Snorkling

Op Dag 2 maken we een Private BOATRIP! U kan een halve dag genieten van onbeperkt champagne 🥂 snacks music en al wat de oceaan te bieden heeft. Denk aan mooie grotten bezoeken, duiken, snorkelen, peddelen, Jetskiën, van de boot of rotsen af springen alles is mogelijk
DMEMORIES CREW
IBIZA JETSKI ADVENTURE 15-20 minutes

DMEMORIES CREW
Ocean Boatrip 4-6 hours
Ocean swimming /peddling /jumping/caves

ROADTRIP FACTS :

VANUIT AMSTERDAM SCHIPHOL

  • Vlucht heen vanuit Amsterdam Schiphol Airport met Transavia naar Ibiza Spanje
  • Vlucht terug vanuit Aeropuerto de Ibiza naar Amsterdam Schiphol Airport
  • 8 Daagse vlieg vakantie
  • Incl verblijf in ibiza Rocks hotel
  • Incl ontbijt buffet elk ochtend
  • D-Memories FETTING FAMALAAAYY .
  • Every night happy hour onbeperkt shotjes
  • MET DMEMORIES 3 ROAD/ BOATRIPS OP IBIZA
  • Vrije keuze naar Event pakkages
  • Voor de soca lovers die 100% bij elk event aanwezig willen zijn is er  een  ALL 8 EVENTS / PARTY Ticket. Upgrage € t. b. a

TICKTES BOEKEN EN STARTEN MET TERMIJN BETALING KAN TOT 1Januari 2020.

Reserveer uw ticket op tijd beperkte aantal vliegtickets beschikbaar

Roadtrip pakkage   € T. B. A. All-in

Upgrade 8 events ticket

€T. B. A

              U reserveert een ticket al vanaf   € 50,- p.m.

Voor gespreide betalen kies het gewenste bedrag  in de webshop

             🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

what happens @Ibiza STAYS @Ibiza

 0626203039 bel/ app 

 info@d-memories.nl